Cautare

11438 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate constanta lista scoli postliceale sanitare acreditate craiova" (3.48 secunde)
Scriu o carte despre Universitatea Craiova, iar momentul cel mai glorios al acestei echipe de fotbal din Romania ramane calificarea in semifinalele Cupei UEFA, editia 1982/1983.
Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
"Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie. ... O premiera în domeniu este prezenta firmei Kolo, unul dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie. ... O premiera în domeniu este prezenta firmei Kolo, unul dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare.
Directorul general Ford Romania, Henrik Nenzen, a anuntat ca producatorul auto va construi in curand inca un model la fabrica din Banie, dupa lansarea din aceasta luna a productiei noului B-Max Ford are planuri mari la Craiova.
Asta deoarece sefii de sectie trebuie sa semneze un contract pe trei ani cu managerii unitatilor sanitare.
Fundatia World Vision deruleaza un proiect prin care somerii din Oltenia se vor califica in meseria de tesator si vor beneficia de consiliere pentru initierea unei afaceri si desfacerea produselor Fundatia World Vision (WV) Romania a lansat ieri, la Craiova, proiectul cu titlul "Atelierul de mestesuguri", prin care somerii dintr-un grup tinta de 260 de persoane din mediul rural vor beneficia de pregatire si consultanta pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale.
Constanta si-a votat masiv marinarul In Constanta, in lupta pentru castigarea fotoliului de la Cotroceni, castig de cauza a avut, cum era de asteptat, tinand cont de faptul ca a fost marinar, candidatul Aliantei PNL-PD, Traian Basescu.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, intra in concediu.
Directia Nationala Anticoruptie a informat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua, prin care a provocat un prejudiciu de peste 3,3 milioane de euro.
Dar, pe langa prezenta in mijlocul tinerilor preocupati de administratie si politica, venirea lui Orban in judetul Constanta a fost structurata astfel incat acesta sa se intalneasca si cu anumiti colegi liberali.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Agitatie mare in sanul PDL Constanta.
google-analytics.com